Agogos - Moja priča

NAŠA PRIČA

Tvrtka Agogos osnovana je s ciljem pomaganja poduzetnicima, udrugama, građanima da na jednom mjestu dobiju kvalitetnu edukaciju i poslovno savjetovanje.

Inspiraciju u nazivu tvrtke pronašli smo u grčkom pojmu agogos koji označava umjetnost i znanost pomaganja u učenju, što je ujedno i naša misija.

Agogos je poslovno utočište za sve proaktivne pojedince i poduzetnike kojima nedostaje kvalitetna podrška u radu.

Na jednom mjestu okupljamo stručnjake iz raznih područja kako bismo omogućili umrežavanje, pomoć pri realizaciji poslovnih ideja te ostvarivanje osobnih i poslovnih ciljeva.

Humanističkim pristupom svakom klijentu omogućujemo čvrsto uporište i vjetar u leđa pri kreiranju projekata, usluga ili proizvoda koji će ovaj svijet učiniti boljim mjestom.

 

O osnivačici tvrtke:

Zbog izrazite želje za stvaranjem kvalitetnijeg društva te vraćanju znanja i iskustva zajednici, Martina Zrno odlučila je okupiti tim stručnjaka i entuzijasta čija je misija pomoći poduzetnicima u pokretanju i skaliranju vlastitog posla.

Martina je stručni specijalist menadžmenta u poljoprivredi s dvadesetogodišnjim radom u knjigovodstvu, računovodstvu i financijama. Svoje bogato iskustvo u poduzetništvu i organizaciji rada stekla je i vodeći poslovne knjige i poslovanja u obiteljskom poduzeću koje se bavi ugostiteljstvom i turizmom, posljednjih dvadeset godina.

Najveći dio svog studiranja kao i oba stručna rada posvetila je istraživanju turizma u Koprivničko- križevačkoj županiji, posebno ruralnog turizma, te pripremala i sudjelovala na prekograničnom projektu Interreg – V-A Hungary – Croatia CO – operation Programme 2014 -2020  Life long learning programmes for increased growth capacity in ecoturism (ECOTOP 2), Interreg – „B Light“, te projekt „Umjetnost i kultura 54+“ u sklopu natječaja Europskog socijalnog fonda kao i niz manjih projekata za udruge i stekla korisno iskustvo u radu.

Educirana je za pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova, te je stekla iskustvo kao voditelj projekata financiranih iz EU iz područja kulture i obrazovanja.

Cjeloživotno učenje jedina je životna konstanta, stoga se Martina educirala putem pedagoško – psihološke i didaktičko – metodičke naobrazbe koju je uspješno završila na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Pet godina predsjednica je Kulturno umjetničkog društva „Prigorje“ Križevci, te obavlja sve poslove vođenja društva, pravne, knjigovodstvene poslove, organizaciju događanja te rad sa timom od tridesetak članova.

Svoj doprinos zajednici daje i kao volonterka u udruzi „HERA“ Križevci, Savjetovalištu za žene žrtve obiteljskog nasilja i žrtve obiteljskog nasilja, u sklopu projekta „Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela“.

Povezujući iskustvo rada u udrugama te edukacije koje redovito prolazi,  upoznata je  sa poslovanjem udruga te socijalnim poduzetništvom.

View the embedded image gallery online at:
https://agogos.hr/index.php/moja-prica#sigProId61f6065b24