Upoznajte naš stručni tim suradnika

SchmitzMELITA SCHMITZ

Melita Schmitz profesorica je hratskoga jezika i književnosti i diplomirana knjižničarka, napredovala je u stručno zvanje savjetnice. 2010. godine postaje certificirani menadžmenttrener za razvoj osobnosti i coaching. 

Dugi niz godina radila je  kao vanjski suradnik Centra za socijalnu skrb Donji Miholjac na poslovima nadzora nad izvršavanje roditeljske skrbi.

Kao predavač stručnih tema s područja psihologije, pedagogije i menadžmenta izdavačkih kuća Školska knjiga i Alfa iz Zagreba održala je preko 120 stručnih skupova i radionica na školskoj, županijskoj i državnoj razini.

Od 2010. godine provela je kao voditeljica projekata dva međunarodna projekta na IPA 2 komponenti Prekogranični program Mađarska-Hrvatska i jedan projekt na IPA 4 komponenti Razvoj ljudskih potencijala te je napisala i trenutno provodi projekt na Erasmus+ KA1 programu. Ukupna vrijednost projekta je oko 650.000 eura.

Neprestano se stručno usavršava te je završila program Ranoga Rasta i razvoja pri IPD centru u Zagrebu. Usavršava se i u renomiranim edukacijskim kućama te sudjeluje na međunarodnim konferencijama i skupovima. Usavršava se i na online akademijama (International open academy, Eventrix, Campster), a u skladu s trenutnim mogućnostima uzrokovanim epidemijom.


sasa petarDR. SC. SAŠA PETAR

Dr.sc. Saša Petar, autor je 30 poslovnih knjiga iz područja prodajne komunikacije, upravljanja i vođenja, a autor je i brojnih stručnih članaka u vodećim hrvatskim poslovnim časopisima. Priznati je stručnjak za organizaciju poduzeća, vođenje i prodaju, te radi kao poslovni savjetnik, mentor, poslovni trener i savjetnik. Vodio je desetak start-up projekata, te 200+ inovativnih i kreativnih radionica.

Predavač je na nekoliko visokoškolskih ustanova u Hrvatskoj i inozemstvu. Vodi treninge iz menadžmenta, prodajne komunikacije (prezentacijske, pregovaračke i prodajne vještine), komunikacije u timu i upravljanje timom (rješavanje konflikta i motivacija), upravljanja promjenama i rješavanja problema (krizni menadžment) za brojne tvrtke u Hrvatskoj i inozemstvu.